Denne personvernerklæringen forteller om hvordan TheChef.no AS samler inn og bruker personopplysninger.
 
TheChef.no AS, ved Daglig Leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).
 
TheChef.no AS samler inn opplysninger om besøkende på nettstedet. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet, samt til å kunne tilby relevant markedsføring. I de tilfeller hvor den besøkende identifiserer seg gjennom å oppgi kontaktdetaljer enten før handel eller som en følge av handel, vil de kunne motta markedsføringsmateriell som nyhetsbrev, sms, og andre kommunikasjonsmedium fra TheChef.no AS.

Det vil alltid vær mulighet for å enkelt melde seg av slik markedsføring gjennom opt-out funksjoner i markedsføringsverktøyet.

Verktøy vi benytter oss av og som legger igjen informasjonskapsler på din datamaskin:

Google Analytics
Google Adwords
Facebook Ads
Nosto.com
Nudgespot.com
TradeTracker.com

Klarna Checkout
Our checkout solution is provided by Klarna (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden) and uses cookies to offer you the best possible, tailored, online experience when you use Klarna’s checkout.

Cookies
You can determine the use and scope of cookies in your computer settings. You can set your computer so that every time when a cookie is being placed, you are alerted or you can turn off all cookies via your browser (in the Help function of your browser, you can learn how to change or update your cookies correctly). We would like to point out that this is considered a computer setting and these settings only apply for the computer on which it is made. If you use more than one computer, the settings must be made on each computer.

 

 

Kontaktinformasjon

E-post: post@thechef.no