Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Yoghurt kultur

  • Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene -  perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere yoghurtost og dampet løpeost.
  • Høy kvalitet -  takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid.
  • For 25 liter melk -  en pakke av yoghurtkulturen (ca. 2,5 g) vil tillate deg å lage denne flotte basen for et sunt kosthold, inkludert glutenfritt kosthold, med opptil 25 liter melk!
  • Ikke bare for yoghurtmaskin –  hvis du ikke har yoghurtmaskin, kan du helle melk med bakteriene over i en termos eller en krukke med lokk, og la den stå på et lunt sted. Se hvor enkelt det er!
  • Enkel sammensetning -  takket være den ekstremt enkle og klare sammensetningen, når du velger våre bakterier har du innflytelse på brennverdien og garanterer deg sunne produkter uten kjemikalier eller skadelige stoffer! Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose.
Les merShow less
kr 99.00
På lager 1 Artikkel
Referanse:
Browin-411240
Beskrivelse
Vil du spise sunn yoghurt uten søtningsmidler og kjemiske tilsetningsstoffer? Lag deilig hjemmelaget yoghurt på ditt eget kjøkken! De perfekt avstemte melkebakteriekulturene som muliggjør en rask og enkel produksjon av yoghurt, samt kremforsuring, vil hjelpe deg! Takket være dem kan du enkelt tilberede tykk yoghurt, som kan være grunnlaget for å lage din egen hjemmelagde yoghurtost. Siden bakteriene er termofile bakterier (dvs. motstandsdyktige mot høye temperaturer), kan du også bruke dem til å lage dampet løpeost! Takket være bruken av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid. En pakke av bakteriekulturen lar deg lage yoghurt av 25 liter melk! Bruken er ekstremt enkel. Du kan bruke dem med eller uten yoghurtmaskin!
Holdbarhetsperioden tar hensyn til muligheten for å transportere produktet ved en temperatur under 30 ° C i opptil 7 dager.


Bruksanvisning:
Når det gjelder fersk melk 'rett fra kua', anbefales det å pasteurisere den ved en temperatur på ca. 65°C i 30 minutter. Varm 3 liter lavpasteurisert eller fersk melk til 43-44°C. Hell en liten mengde i et glass og løs opp ca. 0,3 g yoghurtbakterier i den. Hell blandingen i varm melk og bland godt. Vent i ca. 20 minutter, og hold temperaturen på 43-44°C (for den første aktiveringen av bakteriene). Fyll rene, skåldede beholdere med melk som inneholder bakteriene opp til 3/4 av volumet og lukk dem godt. La stå på et varmt sted, f.eks. i nærheten av en radiator, i flere timer (helst over natten). Hvis du bruker en yoghurtmaskin, hell melken med bakteriemelken i beholderen, sett temperaturen til 45°C og la stå i 6-8 timer for at yoghurten skal modnes. Hvis den fortsatt er for flytende etter denne tiden, forleng modningstiden. Jo lengre modningstid, jo mer intens smaker yoghurten. Etter at modningsprosessen er fullført, sett yoghurten i kjøleskapet og oppbevar den der til inntak - maksimalt 3-5 dager. Det optimale pH-nivået for riktig utvikling av yoghurtkulturen er 6-7. Ekstra ingredienser, som nøtter, müsli eller frukt, kan tilsettes en ferdig yoghurt rett før inntak.
Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose
Egenvekt: ca. 2,5 g
Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-411240
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 139.00
200g/0.01g Mini Digital Vekt med LCD display.    denne vekten er helt yppelig når det kommer til finmåling av Vekt.    Batterier: AAA 1.5 V følger ikke med
kr 89.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 59.00
Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød. Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å...
kr 109.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 9,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 249.00
Beholderen er laget av høykvalitets plast. Den har i tillegg en rist som kan brukes på to måter: 1) som underlag for osteproduksjon for å drenere myse når du lager ost 2) som en ekstra hylle. Denne beholderen er...
kr 99.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 5,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 89.00
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
16 andre produkter i samme kategori:
kr 89.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 89.00
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Lengde 13,0 cm Bredde 13,0 cm Høyde 6,6 cm Vekt 26,0 g Form rund
kr 63.00
Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker 20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen...
kr 79.00
Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster. Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis. Enkel å bruke, rask å desinfisere, har...
kr 99.00
Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet...
kr 99.00
Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese. Høy kvalitet –...
kr 109.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 9,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 79.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold....
kr 89.00
For making cheese, butter, and yoghurt – this cloth will be perfect for home cheesemaking. It makes it easier to remove cheese from press or to drain butter or yoghurt. For filtering – this cloth can also be used for...
kr 99.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 5,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 99.00
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe. Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av...
kr 99.00
Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost. Slitesterk, godkjent for kontakt med mat. EGENSKAPER Lengde 11,7 cm Bredde 11,7 cm Høyde 8,5 cm Vekt 55,0 g
kr 99.00
Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma. Også for vegetarianere –...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn