Selgende part

Foodstuff Import AS
Revetalkollen 12
3174 Revetal
Tlf 915 24 255

Org.nr. 912506754 MVA

Foodstuff Import AS Via Nettbutikken TheChef.no retter seg mot private forbrukere og alle priser på nettstedet er derfor inklusive merverdiavgift. Bedrifter som ønsker å handle fra oss, med enkeltkjøp eller som forhandler bes kontakte oss på post@thechef.no for videre ekspedering.

Alle forsøk på bedrageri vil bli anmeldt til politiet og Foodstuff Import as forbeholder seg retten til å heve kjøp om det finnes mistanke om bedrageri.

Foodstuff Import AS tar forbehold for eventuelle feil på dette nettstedet og i sin markedsføring.

Vi forholder oss ellers til forbrukerrådets standard salgsbetingelser. Disse finner du her[link]

Angrerettskjema er vedlagt varen. Har du mistet dette finner du et nytt ved å klikke her[link].

BETALINGSMETODER

Du kan alltid føle deg trygg når du betaler hos oss. TheChef.no har Extended SSL installert på server slik at alt du kommuniserer/skriver inn på nettsiden sendes til oss kryptert. TheChef.no AS lagrer ikke personnummer og kortdetaljer.

Alle betalinger skjer via vår betalingspartner Klarna og det er 3 alternativ for betaling.

#1. Klarna kortbetaling med VISA eller MasterCard.
Klarna er sertifisert i henhold til kortindustriens sikkerhetskrav PCO-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) og din betaling skjer derfor trygt med kort.

#2. Klarna faktura, betal innen 14 dager.
For å kunne benytte denne betalingsmetoden trenger Klarna ditt fødselsnummer (11 siffer) og en godkjent kredittvurdering, samt at ordren kan sendes til din adresse i folkeregisteret.
Fullstendige vilkår framgår tydelig i kassen.

#3. Klarna Delbetaling.
Klarna har mulighet for å dele opp din betaling på 3, 6, 12 eller 24 måneder.

Du får umiddelbart beskjed om din søknad er godkjent og er den det, behandler vi ditt kjøp omgående. Dersom søknaden ikke godkjennes, kan du velge en annen betalingsmetode i kassen. Les gjerne Klarnas fullstendige kontobetingelser her [link].

LEVERING
Vi sender alle våre pakker med Bring/Posten som leverer forsendelsen til ditt nærmeste hentekontor. Normal leveringstid fra lager er 3-4 dager. Og I de tilfeller vi kjenner til forsinkelser vil vi varsle om dette så raskt det lar seg gjøre.

UAVHENTET PAKKE
Vi belaster 400,- kroner for pakker som ikke blir hentet. Om du angrer bestillingen når pakken allerede har blitt sendt fra oss må du hente ut pakken og sende den tilbake til oss, ellers registreres pakken som ikke mottatt og vi trekker 400,- fra refusjonsbeløpet.

TRANSPORTSKADE
Alle pakker som forlater oss er forsikret. Er pakken og/eller innholdet skadet når du mottar den, skal det rapporteres umiddelbart. Har du åpnet pakken og oppdager en skade skal du kontakte oss uten opphold. Når du sender varer tilbake til oss står du selv for transportrisikoen gjennom ditt valg av transport. Om varen skulle komme fram skadet til deg, skal du sende den tilbake til oss så vi kan sende deg et nytt produkt. Vi står for fraktkostnaden når det gjelder skadede varer.

ANGRERETT
Som kunde har du alltid angrerett i 14 dager i følge loven. Angreretten gjelder kun om varen og originalemballasjen er i vesentlig uforandret stand, men i følge loven har du også alltid rett til å håndtere varen på en måte som er nødvendig for å avdekke varens egenskaper og funksjon.

Om du angrer ditt kjøp og sender tilbake en vare til oss betaler vi tilbake ditt kjøpsbeløp men vi har rett til å gjøre fradrag for eventuelt verditap som har oppstått ved unødvendig bruk av varen for å kunne avdekke varens egenskaper og funksjon. Verditapet blir vurdert fra sak til sak. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen kunden mottar varen.

Du har ansvar for risikoen ved returfrakt: denne risikoen inkluderer blant annet at produktet skades eller forsvinner under transport så det kan vær lurt å sjekke om forsendelsen er forsikret av transportør ved returforsendelser.

RETUR
1. Pakk produktet i originalembalasjet og pakk så den ikke skades ved returtransporten.
2. Fyll ut angrerettskjema og legg ved forsendelsen
3. Send til:
Foodstuff Import AS
Att: retur Thechef.no
Revetalkollen 12
3174 Revetal

Angrerettskjema er vedlagt varen. Har du mistet dette finner du et nytt ved å klikke her.

Straks vi får avklart varens stand vil vi refundere deg helt eller delvis.

Som kunde har du rett til å teste produktets funksjoner. Dette gjelder kun for å faststille produktets egenskaper og funksjoner. Produktet skal returneres ubrukt og i uforandret tilstand, i originalemballasje og eventuell inneremballasje. Vi ber deg om å ikke tape eller sette etiketter direkte på originalemballasjen. Om din håndtering av varen innebær nedsatt verdi av denne vil TheChef.no AS utnytte sin rett til å trekke fra summen som tilsvarer den nedsatte verdien. Ved retur er du som kunde ansvarlig for å pakke varen på en forsvarlig måte slik at den ikke blir skadet under transport. Vi erstatter ikke produkter som blir fraktskadet under transport til oss.

PERSONOPPLYSNINGER
Ifølge loven må vi be deg samtykke i at vi behandler opplysninger om deg, som navn, adresse og e-post. All informasjon gitt til oss eller som vi får del av når du besøker vår nettside vil behandles av TheChef.no i egenskap av personopplysningsansvarlig.

Informasjonen vil bli brukt for att vi, ved handel, skal kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg, informere deg om tilbud innenfor dine personlige interesseområder samt i sammenheng med markedsføring knyttet til våre tjenester. TheChef.no vil aldri la en tredjepart bruke dine personopplysninger til markedsføring med mindre du selv godkjenner dette.

Du har rett til, på oppfordring, å få tilgang til personlige opplysninger som er registrert om deg hos oss. Om disse er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante har du rett til å be om at opplysningene skal rettes eller slettes.
Mer om personvern her[link]

FORCE MAJURE

Foodstuff Import AS Via nettsidenTheChef.no kan fristilles fra avtale om leveranse ved force majure, her under faktor som bl.a. myndighetshandling eller unnlatelse, konflikt på arbeidsmarkedet, blokkader, brann, oversvømmelse, sabotasje, ulykker av større omfang eller andre typer naturkatastrofer. Force majeure omfatter myndighetsbestemmelser som påvirker markedet og produkter negativt, som f.eks. restriksjoner, advarsler, salgsforbud osv, samt om firmaet utsettes for kriminell aktivitet som påvirker virksomheten. Ved Force majure fristilles også kunde fra krav om betaling.